Domestos Red Power 5 l/db UN 3266

Nagyítás Domestos Red Power 5 l/db UN 3266
Bruttó:

2 290,00 Ft / db

Raktáron
Domestos Red Power 5 l/db UN 3266 termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Domestos Red Power 5 l/db UN 3266 termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

Domestos Red Power 5 liter


baktériumölő és fertőtlenítő hatású lemosószer

A Domestos Red Power friss illatú, koncentrált folyadék, amely fertőtlenítő és baktériumölő hatása révén ragyogó tisztaságot teremt.

 

Alkalmazási terület

 

Alkalmazható konyhai, fürdőszobai berendezési tárgyakfertőtlenítő tisztítására, ruhák fehérítésére,fertőtlenítésére, valamint nagyobb felületek fertőtlenítő lemosására.

 

Felhasználás módja:

 

Hígítás nélkül

WC-kagylók: fecskendezze a szert a WC-kagyló pereme alá és hagyja hatni egy éjszakán át, utána öblítse le. Konyhai mosogatók, mosdókagylók, kádak: fecskendezze a lefolyó- és túlfolyónyílásokba, hagyja hatni 2-3 percig, majd öblítse le.

Szennyvízelvezető-csatornák: a csatornanyílásba öntve fertőtlenít és megszünteti a szennyvíz által okozott kellemetlen szagokat.

 

Hígítva:

Nagyobb felületek, padlók tisztítására és fertőtlenítésére: adjon 50 ml Domestost 5 liter vízhez és ezzel törölje át a felületet.

Fehérítéshez: adjon 10 ml Domestost 5 liter vízhez és áztassa a fehér textíliákat 45 percig, majd alaposan öblítse ki. Amennyiben egész éjszakán át áztat, csökkentse felére a fenti mennyiséget.

 

Színes textíliák, valamint selyem, gyapjú és egyéb kényes anyagokhoz nem alkalmazható. Soha ne használja hígítás nélkül textíliákhoz!

 

Diversey termék.

Kosár

A kosár jelenleg üres!

Bejelentkezés
Bejelentkezve marad
vasker-X
tajima
tork
bokk
somat
domestos
Lenor
ariel
Coccolino
Visszajelzés
A vegyix webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás